andreara -
Forside Add meg Om meg Kontakt

What to wear for new years eve?

Selv om det fremdeles er diverse juleselskaper og selveste julaften igjen, er det ikke så lenge til nyttårsaften. I år skal Patrick og jeg arangere nyttårsselskap for noen av vennene våre og jeg gleder meg masse, både til planleggingen og selskapet så klart. Men på en fest må man ha på seg noe fint, og nyttårsaften er vel den dagen i året man virkelig skal skinne og glitre? Det syns jeg! Så for meg blir det nok plajetter, men det br være noe praktisk når man skal ha gjester. Det er utrolig mye å velge i for alle smaker, størrelser og fasonger, og det er nok ikke for sent å kjøpe på nett enda. Siden jeg både skal forberede salskap og flytte mellom jul og nyttår har jeg allerede startet planleggingen av antrekket, og håper på å være ferdig før jul, det blir så stressende om jeg må tenke på det også de få dagene etter julaften. Her er noen av mine favoritter, alle er fra Zalanda.no. 


Håper du er klar for festivitetene som er rett rundt hjørnet, jeg gleder meg virkelig nå! <3

 • What to wear for x-mas eve?

  Nå er det ikke lenge igjen til julaften, og det er på tide å tenke på hva man skal ha på seg om man ikke allerede har gjort det. Det er et hav av muligheter der ute, både på nett og i butiker, men jeg har samlet noen av mine favoritter. Selv tror jeg at jeg har bestemt meg for hvilke kjole jeg skal ha på meg, men det forblir en hemmelighet inntil videre. For meg er julaften en kjole-dag og det har det alltid vært, så for meg blir det kjole den 24. Har også sett på skjørt og jumpsuits i år, men har falt til ro med kjolen nok et år. 


  Her er noen av mine favoritter i år, og det er så mange fine. Jeg syns en julekjole skal være ganske klassisk og stilig, uten å være for sexy eller utfordrende. Jeg syns også at de store mengdene med paljetter kan vente en uke til nyttårsaften, men selvfølgelig er det lov å pynte seg. Håper alle har en fin førjulstid!

 • My knitted favs

  Er det bare meg eller er det kald selv om termometeret viser noe annet? Jeg har vært frossen den siste uken og har virkelig grodd inn i de store strikkeplaggene. Hvert år er det noen plag som blir brukt ekstra mye og som jeg alltid får lyst til å ha på. I høst har jeg hre foreløpige favoritter som jeg bare elsker å ha på. De er behagelige, varme, myke og ser hverdagslige ut. Det passer jo perfekt på kalde høstdager som det ser ut til å komme mange av fremover.   Denne store hvite strikkegenseren fra Cubus er nok den klart største favoriten. Kjøpte den for bare noen måneder siden og ser at den allerede har tydelige spor av å ha blitt brukt mye. Det beste med denne genseren er at den går perfekt med alt fra joggebukser til jeans til skjørt. Det gjør at jeg kan bruke den til nesten hva som helst og når som helst. Den er så koselig og lys, så i tillegg til at jeg blir glad av å ha den på får den frem den siste lille resten av brunfarge fra sommeren. Syns det er så lett å bare tulle seg inn i sorte plagg om høsten og vinteren, så det er godt å finne noen gode plagg som ikke er sorte.   Denne cardiganen fra Vero Moda er også en favoritt. Jeg elsker at den er grå så den kan brukes til hvilke som helst annen farge, men så er det bevegelse i gråfargen og paljetter som gjør at den ikke blir kjedelig, men derimot kan redde et hvilke som helst antrekk. Jeg har brukt denne til alt fra den lille sorte til de kjedeligste olabukser, og det fungerer like bra til begge. Some times you just needs something sparkling!   Den siste favoritten er den nyeste, og det er denne koften. Jeg bestemte meg for å strikke den for flere år siden da jeg så en lignende på TV, og jeg elsket at den ikke hadde de tradisjonelle klare fargene, men var så rolig og koselig. Så jeg begynte å strikke den, og selv om det har tatt alt for lang tid var den endelig ferdig med knapper og alt for noen uker siden. Det skal sies at jeg har fått god hjelp både av mamma, mormor eg en av mormors venner for å få den ferdig, og det er jeg så glad for. Det sies jo at ting man lager selv er det beste, men når så mange jeg er glad i har hjulpet til blir den noe helt spesielt. Gleder meg til mange kalde dager i denne koften <3 

 • Høstinspirasjon

  I dag har Pappa og jeg vært å sett oss litt rundt på Blindern, og nå må jeg si at det begynner å krible litt i magen. Det er bare ni dager til studiestart og da tenker jeg at det er høst. Da tenkte jeg at det var på tide med litt høstinspirasjon, så jeg har satt sammen fire antrekk som jeg kunne tenke meg å bruke i høst. 

  Strikkekjoler er perfekt på høsten når man har lyst til å pynte seg litt i hverdagen. Den er varm, og denne modellen er også ganske nøytral med fine detaljer. Med et par kule sko, en enkel veske og et armbånd er dette er tøft og behagelig antrekk. 

  En variant som er litt mer sommerlig er dette stripete skjørtet med en mørk blå topp. Blå er virkelig trendfarge denne høsten og veldig enkelt å bruke for alle. Med en strikkejakke blir antrekket litt varmere, og med et par sorte stiletter får man fort en litt bedre holdning og lengre ben. For å pynte ned antrekket kan man ha en brun skinnsekk og en klokke til. 
  En kul topp med skinn detaljer kan gjøre hele antrekket, og kan fint kobles til en enkel bukse, både lys og mørk. Jeg har valgt en lys for å få antrekket litt lysere og mer sommerlig, og passer da tidlig på høsten. Med et par moderne og behagelige hvite joggesko og en pc-bag i skinn er antrekket både praktisk og stilig. 

  Riktig treningstøy kan ha mye å si både form, passform og farger. Jeg blir så mye gladere når jeg trener i litt fargerikt treningstøy. En liten tynn jakke til dagene med høstregn og noen kule joggesko går bra til en morsommere variant av den sorte treningstightsen. 

  Håper dette ga inspirasjon til høstens garderobe og antrekk. Ha en fin kveld alle sammen<3

 • Oslo jubileumsdrakt

  Ååå, jeg er så heldig å ha fått Oslos 2000 års jubileumsdrakt og en sølje som har vært min mormors mormor sin. Jeg er utrolig glad for det, så på bursdagsfeiringen i dag måtte jeg jo ha den med for å vise den frem. Det er jo ikke noe man bruker hver dag og neste naturlige mulighet for meg til å vise den til dem er beste vår, så ville jo vise den før det. Jeg er utrolig fornøyd med at den er så enkel samtidig som den har masse små detaljer. Den er heller ikke så tung, så den er ganske behagelig å gå i. Håper alle har hatt en fin lørdag, det har jeg og nå er jeg enda mer glad for at Argentina vant kampen. Nå sitter Patrick her i tysklanddrakt og følger nøye med på spillet. Får vel krysse en liten finger for Tyskland også jeg da. Det ser ikke så bra ut for øyeblikket, men det er jo gode 30 minutter igjen så mye kan skje. Har flere bilder fra dagen i dag som kommer i morgen! <3

 • Pakketrøbbel  Jeg er i litt pakketrøbbel nå. Får ikke til noe ting, så etter en time med prøving hadde jeg kun satt sammen et antrekk. Så da gir jeg opp for i dag og satser på at jeg klarer det bedre i morgen eller på søndag. Hvis ikke får jeg et problem tror jeg, men regner med at det ordner deg. Håper alle får en fin kveld ! <3

 • What to wear: 17. mai

  Tenkte å komme med noen forslag til hva man kan ha på seg på nasjonaldagen 17. mai. Jeg syns dette er den dagen som virkelig markerer overgangen mellom vår og sommer for meg, for på 17. mai har jeg virkelig lyst til å ta frem sommerkjolene. I år er jo antrekket russeklærene, så det blir ingen kjole på meg, og vanligvis går jeg store deler av dagen i uniform, men når jeg er ferdig med uniformen utpå dagen syns jeg det er koselig å bytte til noe pent og sommerlig. For de som har bunad syns jeg helt klart at den skal brukes, men for oss som ikke har det er det mye å velge i. Man vet jo aldri hvordan været blir, så det er greit  å vite at man velger et antrekk hvor man bare kan slenge en blazer utenpå eller noe annet som varmer. Jeg har denne gangen valgt sko og kjoler fra Nelly.no fordi jeg syns de har mye fint nå.   Kjole her / sko her


  Kjole her / sko her  Kjole her/ sko her   Kjole her/ sko her

 • Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits