andreara -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Borte bra, men hjemme best

Nå er det veldig lenge siden siste innlegg her, en uke på ferie uten internett og noen dager uten blogging før det, men men. Nå er jeg tilbake og satser på å komme godt i gang fra i morgen av. Jeg kom akkurat hjem fra en deilig uke i Danmark. Litt solbrendt og sliten og da regner jeg med at jeg har gjort alt rett. Har egentlig tatt det veldig rolig og har ikke så mye å fortelle, men legger ut noen bilder så dere får de litt. Håper alle har det fint og nyter sommeren<3

 • Bildedryss fra Polen del 2

  Her kommer de siste bildene fra Polen. De skulle egentlig kommet i går men dagen bare forsvant. Først var det hagearbeid før ommøblering og IKEA snekring. Det tok til klokken elve, og da dro jeg og Patrick en tur på legevakten. Da vi gikk tur i skogen fikk jeg noen stikk, og en av de har hovnet opp utrolig mye, så vi fant ut at det var greit å sjekke det ut. Så etter en lang visitt på legevakten, en krem og noen piller senere kom vi hjem litt over tre i natt. Man kan trygt si at jeg kjenner det i dag, men jeg har likevel fått gjort mye i dag, så jeg er fornøyd. Nå er det bare å slappe av før fotballkampen i kveld og en god natts søvn etter det. Håper alle har hatt en fin dag ♥


 • Bildedryss fra Polen

  Nå har jeg endelig klart å plukke ut noen bilder fra de flotte dagene i Gdansk. Jeg er så heldig at Patrick har tatt endel bilder, for jeg har ikke tatt noen særlig. Så all takk til han for disse bildene. Jeg syns det ble litt mange bilder til et innlegg, så det kommer et innlegg til med flere bilder om ikke alt for lenge.


  Nå skal jeg se ferdig Førsteomgang av Argentina-kampen før vi håper å rekke å lage ferdig middagen i pausen. Håper alle har en fin sommerkveld og at alle heier på Argentina i dag! ♥

 • Ny dag-nye muligheter

  I går var en kjempefin dag med mye shoppingtid, jeg shoppet ikke så mye men der kan man jo få gjort noe med i dag. Vi vet ikke helt hva vi skal bruke formiddagen til men bra blir det sikkert. I kveld skal vi ha vår første konsert og det blir live (Polsk) TV-sending og alt mulig før en felles treretters. Nå er vi klare for frokost. Ha en fin dag<3

 • Kveldsstund med gull i munn

  I går kveld var vi og 20 andre fra Oppsal Janitsjar å spiste på Golswasser. Dette var en restaurant vi hadde fått anbefalt av guiden vår, og det var utrolig hyggelig der. Goldwasser er egentlig en alkoholholdig drikk laget av urter og gullbiter, 23 karat gull. Vi satt ute, noe som var litt kaldt, men veldig koselig og hyggelig. 

  Biffen Patrick og flere av de andre spiste ble også servert med gull! Syke greier.  • Cześć Polska

  God morgen fra Polen! Jeg har allerede vært oppe noen timer, og nå er det straks klart for frokost. Vi bor på Hotel Gdansk, og hittil er jeg strålende fornøyd. Dagen i går var veldig fin, selv om det ble endel reising og venting. Da vi kom inn til Gdansk spiste vi lunsj og slappet av litt før vi var med på en to timer lang guidet tur i byen. Guiden var kjempeflink så vi fikk mye ut av turen. Solen skinte, men det var ikke så veldig varmt, utover kvelden ble det egentlig ganske kjølig. Jeg har litt tekniske problemer med opplasting av bilder, men jeg får lastet opp noen. Her kommer noen bilder fra gårsdagen i det minste.   Cześć Polska betyr hei Polen om jeg ikke tar helt feil. Nå er vi klare til frokost, og så blir det litt shopping tror jeg. Ha en fin dag! ♥

 • We're in Gdansk

  Nå er vi fremme i Gdansk og kommet oss inn og i stand på hotellrommet. Været er bedre enn spådd så det er sol og sky. Nå gleder jeg meg veldig til noen dager her med Oppsal Janitsjar, det er alltid gøy å være med dem så vi får se hva dagene kan by på. Nå må vi ut å finne noe mat for jeg er skrubbsulten! <3

 • Unngå dårlig hud etter flyturen

  Har du merket at du får litt dårlig hud etter en flytur? Da er du ikke alene. Det er ganske vanlig å få det. Luften ombord på flyet er tørr og tørker ut huden. Når huden tørker bruker kroppen mer energi på å reparere huden enn å motarbeide urenheter. Men fortvil ikke!  Det er mange små og lette grep du kan ta for å hjelpe huden din når du er ute og reiser.

  Her er fem produkter som vil hjelpe deg med å opprettholde en frisk hud. Det aller viktigste er å drikke godt med vann. Gå heller noen ekstra runder på do i løpet av flyturen. Det er jo restriksjoner på å ta med vann igjennom sikkerhetskontrollen, men det er mulig å kjøpe flasker med vann innenfor, så det anbefaler jeg på det sterkeste.

  Ta med en lebepomade eller noe annet som kan fukte leppene. Jeg har alltid med meg mist fem stykker uansett hvor jeg går, men særlig på flyturer er det viktig. Det er jo ingenting som er mer iriterende enn såre og sprukkende lepper!

  Ansiktsservietter gir ikke noe særlig fuktighet til huden, men det renser den og gir en litt freshere følelse. Etter mange timer på flyet syns jeg det er deilig å tørke over ansiktet med en ansiktsserviett for å friske meg opp litt og få vekk litt av den litt slappe flyfølelsen.

  Etter et strøk med ansiktsservietten er det godt å smøre på en god ansiktskrem. Man kan bruke en hvilken som helst krem man vet fungerer bra på sitt ansikt, men jeg har valgt å gå for min faste dagkrem. Dette er også den samme ansiktskremen som jeg bruker etter at jeg har trent. Den er fra Burt's Bees og heter Radiance day creme. Jeg har brukt den i litt over 7 måneder og jeg er kjempefornøyd fremdeles. Dette fukter ansiktet garantert!

  I tillegg har vi jo hendene som mest sansynelig får noen runder med antibac i løpet av turen. Mine hender blir i det minste tørre av det og det er så irriterende. Men her har jeg jo også en løsning. I Love... Strawberries & Milkshake er en god håndkrem som trekker fort inn i huden så man slipper å vente lenge på det.

  Håper dette kan være til hjelp!

 • 8 ting til reisebaggen

  Tenkte å tipse dere om 8 ting jeg alltid har med i reisebaggen. Det er jo alltid litt styr å reise med fly, men med de rette tingene i baggen blir det litt lettere! Jeg har alltig med tannbørste og tyggis for å holde ånden grei, både for min egen del og for de rundt meg. I tillegg har jeg med Paracet i tilfelle jeg føler meg dårlig. Våtservietter og Kleenex er også med, det vet man aldri når man får bruk for. Antibac er et must før måltider og etter toalettbesøk, og Lypsyl og ansiktskrem er alltid godt å ha!

  Nå står alt litt på hodet her, for den siste dagen med pakking er alltid litt kaos for min del. Begynte å bakke for fem dager siden, men jammen var det mye som skulle gjøres i dag likevel. Men nå er kofferten snart pakket og det meste ordnet, så da er jeg klar for avreise i morgen. Gleder meg helt enormt mye! Ha en fin torsdagskveld.

 • Reiserelaterte apper

  Søndagen ble hverken preget av familiehygge, prøvepugging eller revy, for jeg klarte å bli syk. Skal ikke gå inn på hva det er, men jeg sov hele går og hele natt. Det ble heller ikke skole på meg i dag, men ettersom formen er bedre enn i går prøver jeg å forbrede turen til  New York litt mer. Litt klesvasking, litt pakking, men blir jo slitten av ingenting, så prøver å sove meg frisk. Mens jeg ligger på sofaen med OL på TV har jeg testet ut noen reiserelaterte apper jeg tenkte å tipse om. 


  PackLists

  PackList er en pakke-app hvor du i all hovedsak kan legge inn hva du skal pakke og huke av når du har pakket det. Det første du gjør er å legge inn destinasjon, dato og formål med reisen. Deretter kommer appen med forslag til hva du skal pakke. Jeg ble positivt overrasket over hvor gode forslagene var. Etter dette kan du selv legge inn flere ting du skal pakke, enten fra en liste som allerede finnes, eller så kan du skrive inn egne selv.  I tillegg til dette kan du lagre informasjon om reisen din i appen. Jeg syns den var ryddig og grei å bruke, og enkel å forstå.
  PackTheBag:

  Dette er også en pakke-app. Den ligner ganske mye på PackLists, men har noen forskjeller. På begge appene kan du lagre flere pakkelister samtidig. Jeg er ikke sikker enda, men det ville vært praktisk om de gamle listene lagret seg til senere så man kan bruke dem til neste reise. Min liste heter New York, og i denne appen kan man lage smålister i hovedlisten. Jeg har seks forskjellige lister: Clothes, Flight, Hygiene, Important, Multimedia og Shoes. Disse listene er standard i appen og det er flere standarlister man kan velge samt lage noen selv. Veldig enkel å bruke og har flere forslag til ting du kan pakke enn PackLists. Velg tingen du skal pakke, hvor mange du skal ha av den og huk av når den er pakket. Veldig enkel app å bruke, tar litt lengre tid enn PackLists, men jeg syns den hadde finere design. Det eneste jeg ikke likte med denne appen var at den hadde mye raklame.
  Ulmon NEW YORK:

  Denne appen gir deg off-line maps over New York. Den finnes også med noen andre storrbyer. Det er vanskelig å teste denne fra sofakroken, men den virker veldig fin og oversiktelig. I tillegg til å ha off-line maps har den tips til hva du kan gjøre i nærheten av der du er, populære steder å besøke og stort sett tips til det meste. Enkle fine kategorier å velge fra og jeg gleder meg til å teste ut denne.

  Been:

  Denne appen er vel i kategorien unyttige apper, men jeg  syns likevel det var morsomt å prøve den ut mens jeg likevel hadde tid. Appen er veldig simpel og alt den gjør er å gi deg en oversikt over hvor mange land i verden du har vært i. Jeg plottet fort inn de landene jeg husket, vet at jeg mangler to, men det får bare være. Deretter får du en oversikt over hvor mange land du har besøkt i hver verdensdel og verden totalt både i antall og %. Det er også et kart hvor landene du har vært i farges orange. Totalt unyttig, men litt morsomt.

  Alle appene jeg har skrevet om her er gratise i appStore.

 • Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits