andreara -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Siden sist @andreaaatlo

Været har slått litt om i Oslo i dag, det er kaldere enn det har vært de siste dagene. Dette førte selvfølgelig til at jeg hadde på for lite klær og har vært småkald store deler av dagen. Men, over til det innlegget egentlig skal handle om. En liten oppdatering fra Instagram. Som sagt er det bare hyggelig om dere følger meg eller bare tar en titt på @andreaaatlo. 

1. Epler og blåbær fra blogginnlegget. 2. Patrick og meg fra skoleballet på Wallmans salonger. 3. Treningsøkt på Fresh Fitness. 4. Meg etter en lang dag med to treningsøkter. 


5. Klare for en joggetur i finværet. 6. Patrick og meg før påskekonkuransen i påsken. 7. Utsikten fra hytten i Lønstrup. 8. Påskeegget jeg fikk av Aksel og Patrick. 

Håper alle har hatt en fin dag ♥

 • God mandag

  Bare en liten oppdatering herfra. Vi fikk hentet genseren til russebuksene i dag, så da er antrekket for alle ukene frem til 17 mai klart. Vi laget logoen selv og fikk den trykket. Det var ikke veldig planlagt, så vi fant du at vi skulle gjøre noe med det for en uke siden. Men det er jo gøy å gjøre noe ekstra! Men håper alle har hatt en god mandag <3

 • Sunt og godt tilbehør

  Nå er det snart sommer og da blir det mye mat og kos. Ikke minst er det høysesong for mye frukt og grønnsaker, og det er jo så herlig. Men når maten skal grilles ute på terrassen kan det være vanskelig å finne godt tilbehør som også er raskt å lage. Dette tilbehøret er både raskt, godt, sunt og passer godt til både rødt kjøtt, fisk og kylling. Dette kan også lages på forhånd og varmes på grillen i en bakke. 

  Du trenger: 

  en løk 

  en rødløk 

  en boks mais 

  en boks hakkede tomater 

  litt salt og pepper 

   

  Stek løk og rødløk til det blir blankt. Tilsett så mais og hakkede tomater, og smak til med salt og pepper. 

  Håper alle har hatt en fin helg og er klare for en ny uke! ♥

  #mat #sommer #sunt #helse #kosthold

 • God fredag!

  Ville bare stikke innom å ønske alle god fredag og god helg! I går startet russetiden me russedåp og den første dagen i russebukse. Må være ærlig å si at jeg ikke gikk i russebuksene i dag for det var tentamen, men går i buksen fra i morgen. Tenk at jeg hadde min siste tentamen i dag, ganske deilig, men så er det jo eksamen igjen da, huff. Håper alle får en fin helg, og at alle russ er klar for en fin russetid <3

 • Årets første bad

  Da var årets første bad, og den første russeknuten, unnagjort/ utført eller hva man skal si. Det var kaldt(les veldig veldig), men det var gøy og været er jo så bra nå at det bare er en drøm. Helt utrolig hvor bra været er. Vet at det er steriotypisk at vi nordmenn snakker om været, men når det er sånn som nå med bare sol og blå himmel så langt øyet kan se er det umulig å ikke snakke om det. Håper alle nyter dagene ♥

  #sommer #sol #oslo

 • Rolige dager  Jeg nyter rolige dager nå, og det er så deilig! Det blir en god blanding av skolelesing, soling, litt rydding, bladlesing, spising og ja, det er vel det jeg fyller dagene med. Var også  nede hos Patrick i dag og spiste lunsj, for han hadde også fri i dag. Koselig å ses selv om man har ting som skal gjøres. Men i morgen får det bli litt mer skolejobbing tror jeg, og så er det tid for å ta den første russeknuten. Buksa ble ferdig i kveld så ja, da er jeg vel klar for å sparke igang russetiden. Nå blir det en liten runde med aftersun (tror det trengs), før jeg finner sengen. Natti natt ♥

 • Ny uke, nye mål!

  Det er mandag, sol, varmt og det er fri. Kan det bli bedre? Dagen i dag har vært deilig, bare småplukket litt i hagen, en liten time i solen og litt skolearbeid. Håper virkelig været fortsetter sånn ut uken. Fri til fredag og skulle gjerne både trent og lest til prøver ute i solen. Her kommer mine mål for uken, nå er det snart på tide med en liten joggetur, så jeg får gjøre meg klar. Håper alle får en strålende uke! ♥

   

 • Torsdagens antrekk

  Reisen i går gikk egentlig ganske bra. Det ble mye soving og sitting så da jeg kom hjem var det bare å pakke ut det meste så jeg ble ferdig med det. Å pakke ut er virkelig det kjedeligste med reising, så jeg fant ut at jeg bare måtte få det gjort. Merker også at påskeuken har satt sitt preg på kroppen, så det ble en 50 minutters joggetur og 30 minutter styrketrening på terrassen i går kveld. I dag har jeg også vært å trent styrke, og jeg kan klart konkludere med at formen har vært bedre. Men nå er ferien nesten over, og da håper jeg at jeg får hverdagsrutinene tilbake. Om en time reiser vi til mormor og morfar for å feire mormors bursdag. Familiebesøk er alltid like koselig! Har ikke rukket å vise torsdagens antrekk enda, så det kommer her.   Håper alle har en fin søndag! ♥

 • Nei til palmeolje!

  Det er mye snakk om palmeolje for tiden, og det er ikke alltid like lett å følge med på hva det er snakk om. Jeg tenkte derfor å forhåpentligvis skape litt mer klarhet i nettopp dette med palmeolje. 

   

  Palmeolje er en vegetabil olje som utvinnes av frukten fra ojlepalmen. Palmeolje er av de aller billigste oljene å produsere, og det brukes derfor mye i matvarer over hele verden. Det er Malaysia og Indonesia som er de to landene i verden som produserer mest palmeolje, og det er derfor disse landene det går hardest utover. Det er i hovedsak fire gode grunner til at man skal si nei til palmeolje: helse, klima, urfolk og biologisk mangfold. 

  Palmeolje er farlig for helsen: 

  Ja, palmeolje er skadelig for kroppen. Selv om tommelfingerregelen for fett sier at vegetabilsk fett er sunnere og bedre enn animalsk dett stemmer ikke det helt for palmeolje. Palmeolje inneholder palmitinsyre som er en mettet fettsyre. Palmitinsyre har en strekt kolesteroløkende effekt og kan gi deg høyt kolesterol. Høyt kolesterol, også kaldt hyperlipidemi, gir økt fare for hjertekarsykdommer. Dette kan også komme sammen med diabetes, høyt blodtrykk og bukfedme. Det mettede fettet som kommer fra palmeolje kan legge seg på innsiden av blodårene rundt hjertet og gjøre hjertet dårligere. 

  Palmeolje er farlig for klimaet: 

  Regnskog lagrer store mengder CO2. CO2 er en drivhusgass søm i økt mengder fører til en økt drivhuseffekt, og dermed økt global oppvarming. CO2 finnes naturlig i atmosfæren, men med den økte mengden som kommer fra menneskeskapte utslipp trenger vi regnskog og andre planter som kan ta for dette. Når vi kutter og brenner ned regnskogen for å få plass til palmeoljeplantasjer får vi færre trær som kan lagre CO2. Plantasjetrær lagrer nemlig ikke CO2 på samme måte og ikke like store mengder som vanlige trær. Hugging av regnskog fører derfor til frigjøring av klimagasser. Avskoging står for ca. 1/5 av verdens klimautslipp i dag. Det å bevare regnskogen er den billigste og mest effektive måten å bevare klimaet vårt på.

  Palmeolje truer urfolk: 

  I regnskogene rundt om i verden bor det mange grupper med urfolk som har bodd der i flere tusen år. De fleste av disse gruppene lever av jakt og sanking av mat fra regnskogen. På grunn av den omfattende avskogingen og plantasjene som bygges er det stadig vanskeligere å drive jakt. I tillegg forurenser kjemikalier fra plantasjene elvene som er deres vannkilder. Palmeoljeindustrien i Malaysia og Indonesia har vært i en rekke konflikter med lokalbefolkningen. Det rapporteres jevnlig om overgrep, landgrabbing, ulovlig hogst, vold og våpenbruk.

  Palmeolje truer det biologiske mangfoldet: 

  I verden er alt avhengig av hverandre, og vi trenger et naturlig mangfold. Palmeoljeplantasjer tar mye plass og inneholder kun oljepalmer. Dette betyr at det ikke lever noen andre dyr eller planter der, i motsetning til regnskogen som stod der før plantasjene kom. Orangutanger og tigere er eksempel på dyr som blir truet og som står i fare for å forsvinne i disse områdene. 

  Det er vanskelig for oss som forbrukere å unngå produkter som inneholder palmeolje. Den norske lovgivningen gjør at produsentene kan skrive ord som vegetabilsk olje eller vegetabilsk fett i stedet for palmeolje. Det er også så mange produkter som inneholder palmeolje at det nesten er umulig å unngå. Vi som forbrukere må derfor stå sammen opp mot produsentene for å få palmeoljefire produkter i butikkene. Det er allerede mange av produsentene som har byttet ut palmeoljen med annet fett, så vi vet at det går! 

 • Påskekonkurransen

  I går var den store påskekonkurransen i familien. Det har vært en tradisjon siden jeg var liten og jeg syns det er utrolig koselig å holde på slike tradisjoner. Det foregår slik at vi drar på besøk til de andre fem i familien som er i Lønstrup, bestemor, bestefar, tanten, onkelen og kusinen til pappa. Der spiser vi først middag og så er det tid for konkurranse. Det er pappa som står for planlegging og gjennomføring av konkurransen og det kan være hva som helst. De to siste årene har det vært quiz, men vi har også hatt gjetting av vekt eller antall, leting, kasting og alt mulig rart. Til slutt står man igjen med en vinner, og i år ble det meg! *kniseknise* Det var ren flaks som gjorde at jeg vant, men vinner er vinner. Nå har de andre dratt hjem igjen til Norge og vi reiser i morgen, så det må gjøres litt pakking her. Middag ute senere i kveld står også på planen. Håper alle har en fin dag! ♥   Ingen påske uten hjemmelaget påskepynt! 

 • Lunsj på Møllen

  Det var superkoselig å spise lunsj på Venebjerg Mølle i dag. Familien som driver kafeen er også keramikere og produserer andre ting som de også selger. De har utrolig mye fint der! Vi spiste tea salong lunsj, hvor hjemmebakt brød ble servert i en kurv og resten på et tre etasjer høyt stativ. Det var kjempegodt og ikke minst koselig å sitte å småspise lenge. Omtrent alt de serverer er hjemmelaget og det som ikke er det er fra lokale produsenter. Spennende og ikke minst godt!
  Nå er påskekonkurransen overstått, og gjett hvem som vant. *Kniseknise* Det var meg! Viser dere bilder og mer fra kvelden i morgen. Håper alle koser seg like mye som meg! ♥ 

 • Blow me away

  Må bare vise noen bilder fra mandag da det blåste så mye her. Det var jo storm i kastene, så da vi skulle ut en tur var det jo rene treningsøkten å komme frem. 


  Haha, jeg hadde jo tidenes floker da jeg kom hjem, men det var jo veldig gøy. 

   


  Vi har bestilt bord senere i dag på en kafe som heter Venebjerg Mølle, så da skal hele familien spise lunsj der. Og det er jo også torsdag, noe som i min familie betyr at det er tid for den store påskekonkurransen. Håper alle nyter påskedagene! ♥

 • Gårsdagens antrekk

  Fikk ikke vist hva jeg hadde på meg i går, så tenkte å gjøre det nå i stedet. Siden det er litt kaldt her gikk jeg for en med 3/4 ermer, og kjolen jeg kjøpte i NY er jo perfekt til en slik anledning. Kjolen er fra maison Jules og jeg har blitt veldig glad i den. Bilder forklarer bedre enn ord så her kommer noen. 
 • Påskenegler

  Siden det er påske og jeg elsker neglelakk, så prøvde jeg meg på noen påskenegler. Planen var at hver negl skulle være et lite påskeegg, men jeg er kanskje ikke den beste neglkunstneren. Det ble som det ble, får gjøre noe med det i morgen, men nå er jeg så trøtt og mett som jeg ikke har vært på lenge, så skal bare synke under dynen og slappe av før jeg tar kvelden! En deilig dag er over ,og jeg gleder meg til i morgen ♥


 • Påskefrokost

  Årets påskefrokost er overstått, og selv om vi sluttet å spise for flere timer siden er jeg fremdeles ekstremt mett. Påskefrokosten er en av familiens tradisjoner, og jeg elsker det. Siden vi alltid er i Lønstrup i påsken er tradisjonen den samme. Vi kommer alltid før bestemor, bestefar, onkelen, tanten og kusinen til pappa som kom i dag, og da inviterer vi på frokost. Masse mat, koselig selskap, kaker og hygge. Etter nesten to timer ved frokostbordet flyttet vi oss ut i solen og satt der noen timer. Det ble også noen runder pingpong/ badmington inne, kanskje ikke helt etter boka, men gøy var det! Super, super koselig. Senere skal vi ut å spise, muligens med de andre. Ses senere, håper alle nyter påsken ♥ • Bolcheriet

  For en deilig dag! Solen har skint, og selv med storm i kastene har det vært herlig. Vi startet dagen med å dra inn til Løkken, en by i nærheten, for å se oss litt rundt. Da dro vi innom Bolcheriet, en butikk hvor de også lager dropsene selv. De har "show" hvor de viser hvordan de lager dropsene i tillegg til at tilskuerne får smake på de varme dropsene. *sågodt* De produserer, om jeg ikke tar feil, ca 100 tonn drops i året. Jeg har vært fast besøkende og kunde der så lenge jeg kan huske, alltid like godt og morsomt!


  Ellers har dagen i dag gått til litt skolearbeid selv om det er ferie. Det er ting som må gjøres, og da kan jeg jo sette av litt tid nå som jeg likevel har fri. I tillegg har Patrick og jeg vært på feriens første joggetur, og det blir jo ekstra slitsomt med så mye vind. I morgen får vi familiebesøk til den årlige påskefrokosten vår, og jeg gleder meg masse. Huset og neglene er pyntet så da er jeg klar! Håper alle nyter søndagskvelden♥

 • Og påsken er i gang...

  Da har vi endelig kommet oss til rette her, og det er så deilig at det endelig er ferie! Etter at vi hadde pakket ut og fått alt på plass spiste vi en koselig middag og så en film, Fun with Dick and Jane. Vi er i Lønstrup, et lite tettsted i Nord-Danmark. Jeg har vært her siden jeg var 2, og å komme hit er som å komme på hytta. Vi stod opp kl. 4 i morges, og selv om vi alle har sovet litt i løpet av dagen er vi ganske slitne alle sammen. Men, men, regner med å sove godt i natt i det minste. Her kommer noen bilder fra i dag. Håper alle nyter om ikke ferie, så i det minste helg! ♥
 • Fremme!

  Nå har vi endelig kommet frem til Lønstrup hvor vi skal tilbringe påsken! Vi skal komme oss til rette her og slappet av litt. Håper alle har en god start på ferien. Skrives senere <3

 • Pakketips

  Siden jeg reiser vekk på lørdag morgen tenkte jeg å dele noen av mine pakketips. Jeg bruker alltid lang tid på å pakke selv om jeg har reist mye. Planlegging er alfa omega for meg når det kommer til pakking. Jeg finner det jeg vil ha, og prøver alt så jeg vet det passer sammen. Høres ganske enkelt ut, men med min ubesluttsomhet tar det mye tid. Men her kommer noen tips som kanskje kan gjøre pakkingen litt enklere.   Bare en dag igjen til ferie nå, hva skal dere i påsken? ♥

 • Torskewok

  Tenkte å dele en ny middagsoppskrift med dere, og i dag byr jeg på torskewok. Jeg har tidligere laget  mye wok, og er kjempeglad i det, men denne ganger var første gang med fisk. Og fisk var minst like godt! I en wok kan men egentlig ha alle slags grønnsaker, og det er jo det som gjør det så lett, det er bare å ta det man har eller det man har lyst på. Jeg tror bildene taler for seg selv og ikke trenger noe mer forklaring. 
  Løpetest stod på planen i gymtimen i dag, og det ble en våt opplevelse. Det har omtrent regnet i hele dag, men det gjør jo egentlig ikke så mye. Trente styrke etter skolen også, og kjenner at det er en stund siden. Både armer, ben og mage er litt skjelvende, men det er jo bare bra det også. Håper dere har hatt en fin dag! ♥ 

 • Ukens mål

  Hei alle! Ny uke, nye muligheter! Som sagt tidligere er jeg veldig glad i mandager. En bra mandag legger et bra grunnlag for resten av uken, og denne uken er jo siste før påskeferien. *gledeseg* Men med en ny uke følger nye mål, og jeg tenkte å dele de med dere. 

   


  Dagen i dag begynte veldig behagelig. Starter sent på mandager, og det gjør Patrick også, så Patrick hentet meg halv ni så vi kunne ha en lang og rolig morgen sammen. Utrolig koselig å gjøre noe ut av de mulighetene man har. Vi pleier egentlig å trene på mandagsmorgninger, men på grunn av gymtesten i morgen tidlig *hjelp* har jeg treningsfri for å restituere meg, så det ble ingen trening. Solen har endelig tittet frem igjen i Oslo, og det gjør meg så glad. Håper dere får en riktig god mandag! ♥

 • Apples and blueberries

  Det har vært litt høstvær i Oslo i dag, småregn og litt kaldt. Jeg har brukt dagen inne for å få fikset og ordnet alt mulig rart, og jammen har dagen gått. Men hva passer vel bedre på en høstaktig vårdag enn en sunn skål med epler og blåbær til kveldsmat? ikke vet jeg. Det er godt, sunt og varmer på en kald søndagskveld. 

  Kutt opp epler og legg blåbær i en ildfast form. Sett det i ovnen på 180 grader i ca. 20 min. 

  Ta det ut av ovnen. Strø på kanel og litt sukker for ekstra smak, og kos deg!

  Håper dere har hatt en fin helg, og er klare for en ny uke! ♥

 • For et snøvær!

  Ja, det var nettopp det det var, et forrykende snøvær. Det snødde helt enormt store flak ned fra himmelen i ettermiddag. Men det var jo ikke akkurat det jeg hadde drømt om å få i dag. Etter en uke med sol hadde jeg håpet på å få sol og godvær denne helgen også. Det ville vært så deilig å kjenne solen varme i ansiktet og virkelig føle på vårfølelsen, men sånn ble det altså ikke. Men dagen har likevel vært fin. Vi sov lenge, har slappet av og fått gjort litt skolearbeid. Håper dagen i morgen også blir like behagelig. Håper for øvrig at dere også har hatt en fin dag! 

  Syns fargesterke grønnsaker ser så fristende ut, og så smaker det jo godt også! Nyt resten av helgen, og siste skoleuke før påskeferie ♥

 • Mine mål

  Jeg tenkte å fortelle litt om hvordan jeg motiverer meg selv gjennom hele året. Siden jeg er et listemenneske og elsker lister, har jeg lister med mål som gjelder for forskjellige perioder. Jeg syns også at nyttårsforsetter er mål som er alt for abstrakte og strekker seg over for lang tid. Hvem vet vel hva som kommer til å skje det neste året? Ikke jeg, og da syns jeg det er vanskelig å motivere seg for så lang tid. Jeg vil helle ha mål som varer over en kortere periode som er mer konkrete. Jeg syns også malene skal handle om handling og ikke resultat, altså for eksempel: trene mer og spise sunnere i stede for gå ned en halv kilo i vekt. 

  Her er målene mine for april, en måned som består av både hardkjør på skolen og påske. I sånne måneder er det viktig for meg å finne mål som kan brukes igjennom hele måneden. Jeg vet med meg selv at påsken blir en uke med mye avslapping og mat, så tar dette med i beregningen. Månedens mål skal være en retningslinje for meg for hva jeg skal huske på hver dag den neste måneden. Det å se på en lapp og på mobilen hver dag at jeg skal jobbe med skole, drikke mer vann og sove mer gjør at jeg blir minnet på det. I en hektisk hverdag er det ikke mer som skal til for meg enn dette for å komme litt nærmere målene mine. Som jeg sa over skal målene handle om handling og ting jeg skal gjøre, ikke resultater og ting jeg skal oppnå. Jeg tenker at handling fører til resultater, og at resultatene derfor ikke trenger å være målet fordi det er lettere å forutse hva du kan gjøre enn hva du kan oppnå! Dette er veldig viktig når jeg setter meg ned for å sette meg nye mål 1. hver måned. Jeg har brukt månedens mål hver måned i over et år og er veldig fornøyd. Kommer absolutt til å fortsette med det! 

  Ukens mål er mål som kan ligne veldig på månedens mål, med de er litt mer konkrete og byttes ut hver uke. Ukens mål har jeg ikke holdt på med like lenge som månedens mål, men jeg er minst like fornøyd med dette. Ukens mål gjør at jeg kan sette enda mer spesifikke mål ut i fra hva jeg ser er gjennomførbart med tanke på alt annet som også gjøres. Ukens mål kan også handle om enkelthendelser som å øve til konkrete prøver eller gjøre konkrete ting som å rydde i klesskapet. I ukens mål setter jeg stort sett opp mål som jeg ser er gjennomførbare, ting jeg må gjøre og ting som utfordrer meg litt. Jeg setter nye mål hver søndag, men de trer ikke i kraft før på mandagen. Likevel vil jeg sette dem opp på søndag sånn at jeg kan ta en kjapp titt på de mandag morgen. Det er vel ikke bare jeg som ikke har alt for mye tid til overs en mandag morgen? 

  Da vet dere hvordan jeg setter opp mine mål, og så håper jeg dere får en strålende helg! ♥

 • Meksikanskinspirerte kyllingburgere

  Nå er det en stund siden jeg har lagt ut en oppskrift, jeg syns det er veldig gøy og inspirerende å lese andres oppskrifter, og det virker som det er gjensidig. I dag ble det meksikanskinspirerte kyllingburgere til middag så tenkte å dele den med dere. 

  Burgere er jo kosemat, og man kan variere i alle rettinger. Denne versjonen er litt sunnere, og nesten bedre enn den vanlige burgeren spør du meg. Det er kun 20 minutter å lage, så det er ingenting å utsette på det. 

  Dette trenger du til 4 burgere: 

  400 gr. kyllingkjøttdeig. 

  4 ss. salsa

  litt pepper 

  løk etter ønske

  Legg kyllingkjøttdeigen i en ren bolle. 

  Tilsett salsaen og pepper til kyllingkjøttdeigen. Om du vil ha i løk skal det også puttes i nå. 

  Bland godt sammen så alt er blandet.   Stek på middels varme. Det kan hende deigen er litt myk og vanskelig å steke, men ingen fare! Smør deg med tolmodighet, stek på lav varme og gled deg til mat. 

  Varm hamburgerbrød i ovnen så de blir litt varme, legg på tilbehør etter ønske, jeg syns salsa, guacamole, agurk, tomat, løk, mais og tortillachips er veldig godt. Håper dere har lyst til lå prøve og har en fortsatt god torsdag videre!

 • Ballkjolen og prosjekt Palestina

  Da har jeg endelig klart å få tatt noen bilder av ballkjolen som jeg har lovet dere. Det tok litt tid, men bedre sent enn aldri?

  Dagen i dag har gått til gjennomføring av prosjekt Palestina. Prosjekt Palestina er et prosjekt som gjennomføres på Lambertseter vgs som et alternativ til OD som mange kjenner. Elevene får da en dag hvor de skal jobbe for å tjene penger som sendes med Kirkens nødhjelp ned til Palestina. I Palestina går pengene til en yrkesfaglig skole som gir elever uten utdannelse muligheter til å få en utdannelse og jobb senere. Pengene går utelukkende til skolepenger og materialer skolen trenger. Skolen vi støtter heter School of Hope og ligger i Ramllah. Hvert år besøker noen elever fra Lambertseter prosjektet i Palestina og vi får også besøk av noen Palestinske elever. Pengene som samles inn går ikke til disse reisene, det betaler Vennskap Nord/sør. Palestina er såpass isolert og trenger derfor å være selvforsynte av stort sett alt de trenger. School og Hope gir elever en utdannelse som er billigere enn mange andre skoler, og som er relevante for Palestinas behov. Skolen er også opptatt av likhet og skiller derfor ikke mellom jenter og gutter. Jeg mener prosjektet absolutt er verdt å støtte! Les mer om prosjektet her. Les mer om Vennskap Nord/Sør her. Om dere ønsker å støtte prosjektet kan dere ta kontakt med meg, så skal jeg ta kontakt med de som er ansvarlige ved skolen. 

 • Hastverk er lastverk... Eller?

  Heisann! De siste dagene har vært lett kaos, tentamen, ball, gymtest i tillegg til det vanlige. Fikk ingen bilder av kjolen fra ballet i går, så skal prøve å få tatt noen i morgen. Har heller ingen andre bilder til bloggen fra i går, men det var utrolig koselig. Det ble litt vel sent, og på gym testen kl 08.15 i dag var det flere som hadde hatt bedre dager enn i dag. Men til tross for formen er jeg ganske fornøyd med resultatet. Sov fire timer etter skolen, og da hadde egentlig mesteparten av dagen gått. Men dere, i morgen er det Prosjekt Palestina for lambertseterelevene. Et prosjekt hvor vi samler inn penger til en yrkesfagligskole i Palestina. Kan skrive mer om det i morgen, men om dere får mulighet til å støtte ville jeg absolutt gjort det! Håper dere har hatt noen fine dager.

 • Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits