andreara -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Lett og enkel frokost: smoothie

En smoothie kan være akkurat slik du vil med de ingrediensene du liker å ha i den. Det er lett å lage og supersunt, ikke minst føler jeg meg så fresh og lett etter å ha startet dagen med en slik. Jeg er ikke noe frokostmenneske, og ender ofte opp med å droppe frokost. Men de dagene jeg har laget smoothie kvelden før klarer jeg alltid å spise frokost. Jeg lager ca 2 store glass når jeg lager smoothie om kvelden. Da har jeg ett glass med frossen, nesten isaktig smoothie til kvelds og en god og kald smoothie i kjøleskapet til morgnen etter.

I dagens smiothie er det for det meste frossne blåbær. De plukket jeg i skogen i høst, men det er også masse bra bær i butikkene. Jeg har også hatt i omtremt 1 dl biola med kirsebærsmak og en dl eplejuice.

Det er utrolig hvor mange forskjellige kombinasjoner og ingredienser man kan bruke, så her er det bare å teste mye forskjellig! Ha en fin fredag <3

 • Pepperkakehuset 2014

  Nå kommer endelig bildene av årets pepperkakehus som jeg lovet for alt for lenge siden. Det har gått med fem kilo pepperkakedeig, tre og en halv kilo melis og tre pakker gelatin. Det er første gangen jeg har laget noe så stort, og jeg syns det var kjempegøy å planlegge, bake, sette sammen og pynte huset, og det hele ble komplett da jeg fikk lys i det. Vi får se om det ikke blir et litt mindre tidskrevende hus neste år, men det vil bare tiden vise. 

 • NYE 2014/2015

  Godt nytt år alle sammen! Jeg håper alle koste seg stort uansett hva de gjorde. Patrick og jeg var vertskap i går og jeg syns det var utrolig gøy. Jeg gleder meg til å flytte sammen med han om bare noen få uker og kunne ha fere besøk og en hverdag sammen. Vi gikk for å ha en sen middag i går, så vi serverte litt småmat før selve middagen, og så ble det kaker og snop da klokken tikket mot tolv. Vi serverte helstekt kalkun til middag, og jeg ble kjempefornøyd med maten, egentlig hele kvelden! Nå kommer noen bilder fra kvelden, så kommer bilder av mitt antrekk senere! 

  Ønker alle alt godt for 2015 og håper dere er fornøyde med året som har gått! <3 

 • Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits