andreara -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Langhelg

Vi har hatt fri i dag, så deilig! Lærerne på skolen var på kurs alle sammen så vi hadde fri. Jeg hadde kjøretime halv syv og var oppe klokken fem, men Patrick kom og hentet meg etterpå så vi dro hjem og sov noen timer til. Jeg syns det er viktig å gjøre små koselige ting for hverandre, så vi bestemte at jeg skulle lage lunsj. Det ble koselig, godt og mye sjokolade... Ellers har vi bare slappet av og vært med familien til Patrick. Det er deilig å ha noen rolige og avslappende dager også og bare være sammen. Ha en fin helg!

 • Dinner next door

  Jeg har alltid ment at jeg bor i et veldig hyggelig nabolag, og i dag er det nok en gang bevist. Vi har vært på middag hos vår snart 80 år gamle nabo, og det var utrolig hyggelig! Hun sa det skulle bli en enkel matbit bare, men det ble jo mye mer enn det. Hun hadde laget en kinesisk rett til middag, alt annet enn hva vi hadde forventet. Etter det fikk vi is og fruktsalat og deretter sitronkake, kanelboller, kaffe og godteri. Hun må jo ha holdt på i flere dager for å ordne alt sammen. Men det var som sagt utrolig hyggelig, og vi er heldige som har en så flott nabo. Vi var der i godt over tre timer før vi måtte takke for oss og gå de syv skrittene hjem, for jeg må TIDLIG opp i morgen. Jeg har kjøretime halv syv, og bussene går jo ikke akkurat ofte så tidlig. Hadde det så hyggelig hos naboen at jeg glemte helt å ta bilder, men legger ved et bilde av snøen som okkuperte veien i morges. Haha, hører at mange er lei av snø nå, men jeg elsker det virkelig! Var på trening i dag også, men er fremdeles stiv og størl etter utegymen på tirsdag så treningen ble litt halvveis. Men litt trening er bedre enn ingen? Ha en fin kveld!

 • Where to go now?

  Ja, da var jeg kommet hit. Nesten tretten år med skolegang fullført, og nå må jeg velge noe helt nytt. Hva skal jeg gjøre vidre? Studere? Reise? Folkehøyskole? jobbe? Allerede her er det lett å gå seg bort i mulighetene som finnes. Jeg er ikke skolelei, så jeg har nesten helt sikkert bestemt meg for å gå rett på studier.

  Jeg regner med at det er fler med meg som trodde de visste hva de ville gjøre og hva de ville bli, men som nå har blitt usikkre. Jeg var helt sikker i hele fjor, nesten helt sikker forige halvår og nå er jeg nesten sikker men litt usikker. Valget er så stort, og for meg er det det største jeg har tatt noen sinne.

  På skolen har de prøvd å hjelpe så godt de kan. De har gitt oss spørsmål som kan være grei hjelp i det store valget.

  Hvem er jeg?

  Hva vil jeg?

  Hva kan jeg?

  Hvor vil jeg?

  Hva er mulig?

  Fem spørsmål, alle veldig store og vanskelig å svare på. Jeg syns det er utrolig vanskelig å velge. Selv om jeg egentlig har bestemt meg så spør jeg meg selv "er du sikker på at det er dette du vi?". Det kommer stort sett ikke noe svar da. Jeg blir så usikker og bruker mye tid på dette uten å komme noen vei.

  "Hva kan jeg egentlig?" Ja, det er ikke enkelt å svare på. Hele livet har jeg blitt fortalt hva jeg kan og ikke kan like godt, kremtkremt, og man skulle jo tro at jeg da etter litt over 18 år kunne svare på dette. Men jeg vet ikke om jeg kan det. Jeg kan si at jeg har god oversikt over kompetansemålene fra læringsplanen i endel samfunnsfag, og at jeg godt kunne vært bedre i tysk og engelsk, men hva hjelper det? At jeg kan pugge samfunnssystemer, svare på enkle spørsmål, men ikke genetiv og kasus hjelper ikke nå. Tilbakemeldinger fra familie og venner skal man vel også ta med en klype salt?

  De andre spørsmålene er ikke lettere å svare på, og når du legger sammen svarene på de fem spørsmålene er det ikke sikkert at de er forenlige, da må man kanskje begynne på nytt. Og det har jeg gjort flere ganger.
  Man kan jo bli helt utslitt av å tenke på dette alt for mye, så det gjelde å finne en balanse som fungerer. Men før jeg skal vidre på studier må jeg jobbe hardt dette siste halvåret, og akkurat nå er det religionen som skal læres, så jeg må bare slenge meg rundt.

 • Thuesday blue

  Gymtimen i dag var akkurat det jeg håpet på, blodslit og snø! Jeg ante ikke at man kunne bli så sliten av så lite, haha. Vi staretet med intervalløp i løssnøen og avsluttet med løpe-lek i skogen. Kan vel si at jeg regner med å være ganske stiv og størl i morgen. 

  I det stste har jeg startet hver dag med en bit mørk sjokolade. Den siste uken er det Freia Premium fylt karamell som har ligget å ventet på meg hver morgen, men i dag var det nesten tomt så jeg måtte kjøpe inn nye. Gleder meg til å prøve den med sitron og ingefær, men det blir ikke i dag. 


  Testet jo ut de to nye neglelakkene, og det gikk sånn passe. Det tok utrolig lang tid før det tørket, og innen den tid hadde jeg alt rukket å ødelegge det. Vet ikke om det er basecoaten eller neglelakken som tok lang tid, eller om det var kombinasjonen, menskal fortsette å teste det ut. Likte i det minste fargen veldig godt, nøytral og ren. 

  Nå står kakao, peis og tv med Patrick på planen! Har dere hatt en fin tirsdag?

 • Vintergym

  Da har tirsdagen kommet, og i dag skal vi ha utegym. Jippi! Utegym i snøen er noe jeg virkelig liker, både fordi snø er gøy og gym er gøy, så kombinasjonen er bra, men også fordi gym i snø ofte er ganske slitsomt og tungt. Jeg gleder meg i det minste. Med superundrtøy, ullsokker, varm tights, fleacegenser, lue, votter og hals føler jeg meg ganske klar.
  Vi ses senere, ha en fin tirsdag!

 • New York planlegging: del 2 - Hotel

  Når det kommer til å velge hotel er det flere ting man må tenke på. Det kommer selvfølgelig an på hva man ønsker seg av et hotel, men jeg kommer til å forklare hva vi tenkte på da vi bestilte hotel og hvorfor. 

  Det er en haug av hoteller å velge mellom i alle kategorier og størrelser, og jobben med å finne et hotel som er det man ønsker kan ta lang tid. Det er viktig at man vet hva man er ute etter for å kunne snevre inn søket litt. Vi hadde vel fire ting vi hadde en formening om: Plassering, standar, størrelse og pris. Nok en gang brukte vi TripAdvisor.
  Plassering: 

  Vi ønsket å bo ganske sentralt på Manhattan fordi vi ønsker å bruke minst mulig tid på å reise. Det er jo så kjedelig, og man trenger ikke gjøre det mer enn nødvendig. I tillegg så ligger det veldig mye rundt Time Squares som vi vil innom, og da tenkte vi at det var praktisk å bo i nærheten av det. Likevel var vi ikke villige til å betale i dyre dommer for å bo midt på Time Squares. Vi ønsket gangavstand så vi kunne dra dit på kvelden selv om vi var slitne. 

  Standar: 

  Standar for oss handler ikke om spa og stor frokost, men om et minimumskrav. Vi ønkser noe som ikke er så gamelt og nedslitt, eget bad på rommet(ikke felles bad) og ting som det. Vi skal ikke på noen luksustur med tanke på hotel, da vil vi heller bruke pengene på andreting. Vi så ingen grunn til å ha en veldig høy standar på et hotelrom når vi er i NY for å oppleve byen, den får vi jo ikke sett fra hotellsengen. 

  Størrelse: 

  Vi ønsket å bo på et stort hotel, fordi av det jeg har erfart så er de flinkere og mer proffersjonelle der enn på de små hotelene som er drevet av familier. Familiehoteler kan være hyggelig det, men det er så veldig avhengig av familien, så vi ønsket heller et støre hotel med mange rom. Størrelsen på rommet var ikke så viktig, det må bare være plass til oss to, litt rot og koffertene våre. Små rom ser vi ikke på som et problem, så om det er lite eller stort spiller ingen rolle. 

  Pris: 

  Vi har ikke veldig lyst til å bruke veldig mye penger på et hotel, for vi har ikke planer om å være der veldig mye egentlig. Vi trenger bare et sted hvor vi kan sove og slappe av i tillegg til å ha tingene våre der. Pris var veldig viktig for oss ettersom vi bare er 18 år og ikke har alt formye penger, så det var nok det som spillte størst rolle for oss. 

   

  Vi endte opp på hotel Pod 51. Det har veldig små hotelrom, men ligger snetralt og var ikke så dyrt. Det ligger mellom 10 og 15 minutters gange øst fra Time Squares. Det har fått litt blandede kritikker, men mange sier det passer bedre for ungdom som kjenner hverandre godt (grunnet størrelsen), og der er vel vi målgruppen? Vi har jo ikke vært der enda, så vet jo ikke mer enn det som står på nett. Tenkte å skrive litt om det når vi kommer hjem, hvordan det var der og om vi likte oss der. 

  Er det noen som hat tips til ting å gjøre i NY er det bare å si i fra :) 

  Ha en fin mandagskveld!

 • Lazy weekend

  Da var nok en helg nesten over, men bare nesten! Det er fremdeles endel ting som skal gjøres og planlegges før neste uke kan komme. De siste fire dagene har jeg prøvd å ta det helt med ro. Følte en forkjølelse kom snikende i starten av forigeuke, så fant  ut at jeg bare måtte droppe trening noen dager for å unngå en ordentlig sykdomsperiode. Formen har vel verken blitt bedre eller dårligere, men i dag hadde jeg ikke tolmodighet til å vente lengre, så det ble en treningsøkt likevel. Og det gikk faktisk ikke så dårlig.

  I går var jeg med Patrick og to av hans småsøsken, som var både gøy og koselig. Jeg har jo aldri vært noe god på pc- eller tv spill, så når vi fire spiller er det stort sett jeg som taper. Det er jo ikke så farlig for meg å tape, men jeg syns jo stadig at jeg blir bedre. I går fikk jeg beskjed om at jeg kunne være med å spille hvis jeg ikke døde så mye. Haha, det er så herlig sagt. Hadde ikke kamera i går eller i dag, så det blir mest mobilbilder, men det får holde denne gangen. 

  I dag var jeg først ute å øvekjørte med pappa, og da kjørte vi like så greit innom og besøkte bestemor, bestefar og pappas onkel og tane. Alltid hyggelig med familie, og så får vi alltid noe søtt å spise og noe varmt i koppen. Det snødde jo som bare det, og i det jeg så ut så jeg en liten mus som satt og spiste under fuglebrettet. Ååå, den var så søt. 

  Etter det bar det på trening. Det var godt å få litt bevegelse etter noen rolige dager uten noe særlig fysisk aktivitet. Gleder meg allerede til å starte dagen i morgen med en ny treningsøkt. Håper jeg får trent mye denne uken og at forkjølelsen holder seg unna. *krysse fingerne*  Skulle teste ut en ny neglelakk og en neglebase, og jeg gjorde det, men jeg begynte å gjøre andre ting litt fortidlig, så alt bare skled ut. Har planer om å prøve på nytt i kveld, men vi får se om tiden strekker til. Er mest pent på neglbasen, syns ofte at de er ganske dårligere, men krysser fingrene for denne. Neglelakken er fra OPI - Birthday Babe og neglebsen er fra Dior - Base Coat Abricot.  Fikk litt tid i går til å se en episode av Gossip Girl også. Syns det er en bra serie, eller, det er en underholdende serie. Får ikke sett så ofte siden jeg aldri prioriterer det, men jeg kommer vel igjennom til slutt? Vet at det ikke er den mest trendy og tidsriktige serien, men bedre sent enn aldri tenker nå jeg. 

  Men nå er det snart middag og etter det er det en rekke ting som må fikses og ordnes før jeg er klar for mandagen. Håper dere har hatt en fin helg. 

 • New York planlegging: del 1 - Billetter

  Hvis man vil ha best mulig billetter både i forhold til pris og tidspunkt gjelder det å være tidlig ute. Da er billettene ofte billigere og man har flere valgmuligheter i forhold til destinasjon og tidspunkt. Patrick og jeg var ikke veldig tidlig ute med bestille, men ikke sene heller. Vi bestilte billettene tre mnd. før avreisetidspunktet. Vi hadde egentlig planer om å dra i sommerferien, så sånnsett var vi tidlig ute, men sjekket også prisene for vinterferien bare for å se på prisforskjellen, og den var stor! Hadde regnet med at det var litt dyrere i sommerferien enn i vinterferien, men at det var så mye hadde ikke falt meg inn. Vi sparte vel et par tusenlapper hver på å bestille flybilletter i februar i stedet for juli/august.

  Vi var veldig heldige, for vi fikk masse gode tips av de rundt oss om forskjellige ting vi måtte tenke på. En av de var å heller bruke en time ekstra for å sammenligne flybillettpriser fra forskjellige selskaper enn å kjøpe det første vi fant. Dette gjorde vi, og det var virkelig verdt det. De første billettene vi så på, og nesten kjøpte, kostet rundt 8000kr per person tur-retur. Vi tenkte ikke at det var så ille, for flyturen er jo ganske lang, og tidspunktene på avreise og annkomst var jo ganske greie. Men etter endel leting fant vi ut at det å kjøpe billetter til 8000kr ville vært bortkastet. Etter litt leting fant vi billetter til i overkant av 3000kr per person tur-retur. Så det sparte vi virkelig penger på! 

  Vi endte opp med billetter fra KLM. Vi valgte dette fordi de hadde mange avganger fra Oslo, mellomlandinger på greie flyplasser, billig pris, og en enkel nettside å bestille fra. Vi skal mellomlande i Amsterdam på vei til New York, og i Paris på veien tilbake. Vi har ikke noe imot å bruke litt tid på å mellomlande en gang mot å spare endel penger, så vi syns dette var en grei løsning. 

  Jeg syns også appen til Tripadvisor var kjempefin å bruke, hadde mange alternativer og det var fint å kunne lese andre kunders kommentarer. Vi brukte tripadvisor mest til å finne hotel (som jeg skal skrive om senere), men også for å se på flybilletter.  

  Håper dette kan være litt hjelpsomt dersom du skal bestille flybilletter senere! Om noen har noen fler tips vil jeg gjerne høre. 

  Her har vi akkurat spist taco og nå venter hjemmebakt sjokoladekake. *namnam* Ha en fin fredagskveld!

   
 • Enkelt og greit: reker og avocado

  Jeg kom sent hjem i dag også på grunn av at LVG hadde åpen skole, noe som betyr at vi begynner midt på dagen og holder på utover kvelden så de kommende førsteklassingene kan komme og se hvordan vi har det. For meg blir alt litt snudd opp ned når jeg begynner på skolen halv ett og slutter litt før åtte, og da jeg kom hjem  var det ikke så veldig mye energi igjen til alt mulig annet. Lagde derfor en enkel og god middag som hverken krever mye tid eller planlegging. Har ikke noe navn på retten, men det er enkelt og greit: reker og avocado. 

  Du trenger til en (stor) middagsporsjon: 

  en avocado 

  omtrent like mye reker som avocado 

  tre ts. lettrømme. 

   

  Dette kan også brukes som forrett, og ser veldig stilig ut hvis man serverer det i avocadoskallene. Da trenger man selvfølgelig ikke så mye til hver person. 

   

  1. 

  Del avocadoen på en sånn måte at du kan bruke skallene som skåler om du ønsker det. Ta ut avocadoen og del i biter. Legg de hakkede avocadobitene i en skål. 
  2.

  Skrell frossne eller ferske reker. Du kan også bruke reker i lake, men jeg syns ikke lake-smaken er så god, så bruker helst frossne eller ferske reker. Legg rekene i skålen med avocadoen. 


  3. 

  Tilsett tre ts. med lettrømme. Du kan også fint bruke ekstra lett rømme om du ønsker det, men da må du kanskje minske mengden litt siden den er litt mer flytende. 

  4. 

  Bland godt sammen slik at alle bitene har rømme på seg. Legg i avocadoskallene om du skal servede det til andre, eller spis rett fra skålen om du kun skal ha selv. 


   

  Utrolig enkelt, godt og mettende. Avocado inneholder også masse sundt fett som er bra for hud og hår, særlig nå om vinteren hvor det lett kan bli tørt og sårt. 

  Du kan også smake det til med limesaft og finhakket cilli om du vil ha en litt mer spenstig smak. Man kan også bytte ut reker med krepsehaler om man ønsker det. Virkelig en enkel måte å innponere gjester på med både smak og presentasjon. Enjoy! 

 • Vinterferieplan

  Da hadde denne dagen også gått, og det gikk fort det også, men så har jeg også fått gjort mye. Startet dagen med mathandling, så jeg stod opp litt over syv for å få god tid, men butikken åpnet ikke før åtte så fikk litt mer tid enn nødvendig. Etter matlaging, trening og skole dro jeg vidre for å besøke mormor og morfar og hjelpe til litt. Er så glad for at jeg har all familien min i nærheten så jeg slipper å dra så langt for å møte dem. Det er jo så hyggelig å se dem og bruke tid med familien. Men nå har jeg kommet hjem igjen og har ikke så mye mer å gjøre før jeg kan ta kvelden. 

  Sa i går at jeg skulle fortelle om vinterferieplanene, og det skal jeg. Jeg og Patrick, kjæresten min, skal på vår første utenlandstur alene, og vi skal til New York. Er så spent og gleder meg masse til å dra sammen med Patrick på ferie hvor bare vi bestemmer hva som skal gjøres og ses, og så får vi tid til bare oss. Vi har kommet ganske langt i planleggingen, men tenkte å skrive litt om hvordan vi har gått frem for å få en relativt billig tur og hva vi har tenkt å gjøre, men det får bli senere. 


  Nå er det litt norsk språkhistorie som må leses, og noen oppgaver som må innleveres så jegfår bare henge i. 

 • 20.01.

  Dagen i dag har gått velig fort. Startet på treningssenteret med en ganske dårlig treningsøkt egentlig, var utrolig slapp og uinnspirert, menmen... Så etter skolen bestemte jeg meg for å gå  en skitur. Teknikken blir jo ikke bedre av at jeg litter i sofaen, og det ville jo vært gøy å kunne det litt bedre enn jeg gjør nå, så jeg har bestemt meg for å tvinge meg selv ut på skiturer så ofte jeg kan. Selv om turene ikke er så lange er det vel bedre enn ingenting? 

  Å, jeg må bare tipse om et must i vintergarderoben, mest til trening da, Kari Traa har utrolig mye fint og behagelig. Fleacegenseren min er noen år gammel, men er like fin og brukes til både ski og jogging om vinteren. Superundertøyet er også supert og jeg blir så glad av de spreke fargene, og det er jo gøy. 


  Og forresten, Lambertseter vgs har åpen skole i morgen og på onsdag fra 15.00-20.00, så da er det bare å komme innom for alle 10. klassinger som har lyst. 

  Men nå er vel snart mandagen over for denne gang, den går alltid så fort syns jeg, men det er jo ikke noe å klage på det. I morgen tenkte jeg å fortelle litt om vinterferieplanene *Glede-seg*

 • Årets første skitur

  Da var årets første skitur gjennomført og den ble både kort og klønete. Jeg må si, i verste fall for min del, at det en god del som mangler på ski teknikken! Jeg er hverken rask eller smidig på ski, men det er vel ikke det som er viktigst? Haha, etter noen titalls skiturer til håper jeg teknikken er litt bedre. Skogen var full av barnefamilier i dag, så vi gikk i kø i perioder, men det har jo sin skjarm det også. Det er jo tross alt den første helgen i år med skiføre i Oslo-marka, så vi kunne vel ikke forvente noe annet. 

  Etter skituren ble det hjemmelaget kakao og godteri. Jeg elsker vinteren med innekos, pledd, peis og kakao, så vi måtte bare utnytte muligheten. Kameraet ble ikke med på skituren, og det var kanskje like greit, men her kommer noen bilder fra innekosen.

   


  Må bare vise dere de søteste sokkene noen sinne! Jeg fikk de til jul av Maria ,og det beste av alt er at hun har strikket de selv. Hun er så utrolig flink. Disse har blitt en soleklar favoritt i vinter. De ser så søte ut og har de nydelige fargene, og ikke minst er de utrolig varme og gode å ha på. Jeg er så kald om vinteren, så alle klær som er varme tas i bruk, og alle klær som er varme og ser bra ut seiler frem som favoritter.

     Slenger med et bilde av den ferdige oreikaken fra i går. Kan vel avsløre at jeg spiste alt for mye av både middagen og kaken i går kveld. Gikk til sengs utrolig sliten og ekstremt mett, en veldig deilig følelse!

  Nå er det bare å gjøre seg klar for en ny uke, og satse på at den blir bra!

 • Sweet Oreo Cake

  Lørdagen er her og det er på tide å kose seg litt ekstra! For de som liker søtsaker og sjokolade like godt som meg er oreokake den perfekte kaken å lage. Den er ikke alt for vanskelig, men tar litt tid. 

   

  Det du trenger er: 

  3 pakker Oreo original 

  250 gram melis 

  275 gram original pkiliadelphia kremost

  4-5 spiseskjeer sukker 

  120 gram smør 

  2 dl lettmelk 

  4 dl kremfløte

  1 pakke sjokolademousse (med eller uten sjokoladebiter)

  Sjokoladesaus 

  Del 1: 

  Putt oreokjeks i en bolle, omtrent 2 og en halv pakke. Den siste halve pakken legges til side, og skal brukes som pynt senere. 

  Knus eller del kjeksene i passe store biter. Jeg velger å dele de med hendene til relativt store biter. Jeg syns det er best når man fremdeles kan se oreokjeksene, men de kan knuses til nærmest pulver om man ønsker en fastere kakebunn. Man kan også legge kjeksene i brødpose og knuse de med en kjevle. Det går fortere, med det blir mer smuler av det. 

  Smelt smør i en kjele på lav varme. Pass på at smørret ikke koker eller blir brundt, for da endrer smaken seg. 

  Hell smørret i bollen med de knuste oreokjeksene. Bland knuste kjeks og smør sånn at alle kjeksene får smør på seg. Dette er viktig for at kjeksene skal feste deg til hverandre og bli til en bund og ikke bare smuler! 

  Finn frem en kakeform, helst en hvor du kan ta av sidene, det gjør det lettere å få ut kaken etterpå. hell kjeksen med smør i formen og press det sammen. Det kan godt preses hardt for å få en fastere bunn. Når bunnen er ferdig settes den til kjøling i kjøleskapet.   Del 2: 

  Finn frem Philiadelphia kremost, sukker, melis og kremfløte. 

  Start med å lage krem av kremfølte og sukker. Det er veldig forskjellig hvor søtt man liker kremen, så hvor mye sukker man velger å bruke er opp til hver enkelt, men jeg velger å bruke omtrent 4-5 ss. Pisk til kremen er stiv, ikke for rennende, men pass på at den ikke skiller seg. Sett kremen i kjøleskapet. 


  Ta en ny bolle og bland melis og kremost. Bland i ca.  et min med håndmikser til blandingen blir luftig. Ta kremen ut av kjøleskapet og tilsett ca. halvparten av kremen i kremostblandingen. Fortsett å piske i ca 2 min til blandingen er godt blandet og den er blitt luftig. 

  Ta kakebunnen ut ak kjøleskapet og fordel kremost og krem blandingen over kaken. Pass på å ha halpvarten av den piskede kremfløten igjen. Den skal være på toppen av kaken. Sett kaken tilbake i kjøleskapet. 

  Del 3: 

  På tide å lage min absolutte favoritt, sjokolademousse! Siden dette er en del av en kake lager jeg den med en ferdigpose, men om jeg skal lage kun sjokolademousse lager jeg den fra bunnen av, det blir mye bedre og man kan regulere smaken på en helt annen måte. Her er det egentlig bare å følge posens innstruksjoner, som i dette tilellet er å plande melken med pulveret og piske til alt er jevnt fordelt og moussen har blitt litt fast. Dette tar ca 2 min med håndpisker. 

  Når moussen er ferdig pisket fordeles den ut over kaken som har stått i kjøleskapet. Pass på at lagene blir gjevne, da vil kaken se bedre ut til slutt. Sett kaken tilbake i kjøleskapet.   Del 4: 

  Siste innspurt! Ta den siste kremen ut av kjøleskapet og fordel den utover kaken. Prøv å ikke blande kremen med sjokolademoussen for et penere resultat. 

  Bruk sjokoladesausen til å lage et mønster på toppen av kaken, det er samme hva dette er. 

  Bruk oreokjeksene som er igjen, om ingen har spist de opp, til å dekorere på toppen. Jeg liker at kakens dekorasjon viser hva som er i kaken, og da passer det perfekt med noen oreo kjeks. 

  Del 5: 

  La kaken stå i kjøleskapet minst to timer før servering for at kremen og moussen skal få stivne ordentlig. 

   

  Da er kaken ferdig og jeg håper den smaker. Ha en fortsatt god lørdag kveld!

 • Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits