andreara -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Konkuranse: vinn neglelakk

Nå får dere muligheten til å vinne en av mine favorittneglelakker fra Essie! Den har en nydelig farge og i tillegg passer den perfekt til den argentisnske landslagsdrakten *kremtkremt*.

For å være med på konkurransen må du skrive hvorfor du vil vinne på Twitter eller instagram og bruke #andreaaatlo på instagram eller Twitter og linke til min blogg.

Vinneren trekkes om ca en uke.

Håper alle er klare for helg? Her skal alle dagens tre VM kamper ses på, så det er bare å starte å poppe popcorn <3

 • Sosiale medier

  Hei, og god dag! Her sitter jeg med hodet langt nede i tunge statsbudsjetter og annen info om velferdsstaten og forbereder meg til eksamen i morgen. I mellomtiden vil jeg bare tipse om at dere kan følge meg på instagram på @andreaaatlo og på Twitter @AndreaAatlo. Her legger jeg ut bilder og Tweets fra ting som skjer, og dette vil være raskere oppdatert enn bloggen vanligvis. Håper alle får en fin dag videre <3

 • Siden sist @andreaaatlo

  Været har slått litt om i Oslo i dag, det er kaldere enn det har vært de siste dagene. Dette førte selvfølgelig til at jeg hadde på for lite klær og har vært småkald store deler av dagen. Men, over til det innlegget egentlig skal handle om. En liten oppdatering fra Instagram. Som sagt er det bare hyggelig om dere følger meg eller bare tar en titt på @andreaaatlo. 

  1. Epler og blåbær fra blogginnlegget. 2. Patrick og meg fra skoleballet på Wallmans salonger. 3. Treningsøkt på Fresh Fitness. 4. Meg etter en lang dag med to treningsøkter. 


  5. Klare for en joggetur i finværet. 6. Patrick og meg før påskekonkuransen i påsken. 7. Utsikten fra hytten i Lønstrup. 8. Påskeegget jeg fikk av Aksel og Patrick. 

  Håper alle har hatt en fin dag ♥

 • Følg meg på Instagram!

  Jeg har jo, som så mange andre Instagram hvor jeg legger ut bilder fra min hverdag. Jeg heter @andreaaatlo og det er bare å følge meg. Om dere vil at jeg skal følge deg er det bare å legge igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet så skal jeg ta en titt på profilen din!

   


  Jeg har allerede hatt gym i dag med spinning og styrke. Så fornøyd med å ha forbedret meg i pushups som er en av tingene vi blir vurdert i. Nå ligger jeg bedre ann i gym og det er jeg veldig fornøyd med! Det hjelper virkelig å sette seg mål og trene. Senere i dag skal jeg ut på en joggetur og så skal jeg bake og forberede litt til Patricks bursdag i morgen. Noen tips til hva jeg kan bake? Ha en fin og sporty tirsdag alle sammen ♥

   

 • Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde  hits