Summer Vibes (andreara)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Summer Vibes

Den siste tiden har været vært helt utrolig, og jeg føler at sommeren virkelig har kommet til Oslo. Med det fine været kom også grønne blader på alt av trær og busker og det er jo så deilig. Når man bor i Oslo, eller i Norge generelt, kan man ikke forvente all verden av sommeren, så man må nyte de dagene man får med godt vær. Jeg har flyttet eksamensinnspurten og treningsøktene ut på balkongen for å nyte de gode, varme, lyse dagene. 

Og med sommeren kommer også sommermaten. Og jeg må si at det er en glede å kunne grille maten i stedet for å lage den inne. Vi griller alt av kjøtt og grønnsaker, gjerne alt samtidig for å gjøre det lett. Det er lettvint både å lage maten på grillen, og ikke minst at man slipper så mye oppvask av utallige kjeler og stekepanner. Jeg må innrømme at vi har grillet litt i hele vinter også, men det er jo ikke så behagelig å stå ute å grille i snødrev. Nå griller vi nesten hver dag, og det føles virkelig som en frihet!Jeg håper vi får mange fine dager i sommer med sol, bading og alt som hører med sommeren. Før den tid har jeg to eksamener igjen, så jeg får holde tungen rett i munnen til de er overstått. 
 • Skriv en ny kommentar

  Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits