What to wear for x-mas eve? (andreara)
Forside Add meg Om meg Kontakt

What to wear for x-mas eve?

Nå er det ikke lenge igjen til julaften, og det er på tide å tenke på hva man skal ha på seg om man ikke allerede har gjort det. Det er et hav av muligheter der ute, både på nett og i butiker, men jeg har samlet noen av mine favoritter. Selv tror jeg at jeg har bestemt meg for hvilke kjole jeg skal ha på meg, men det forblir en hemmelighet inntil videre. For meg er julaften en kjole-dag og det har det alltid vært, så for meg blir det kjole den 24. Har også sett på skjørt og jumpsuits i år, men har falt til ro med kjolen nok et år. 


Her er noen av mine favoritter i år, og det er så mange fine. Jeg syns en julekjole skal være ganske klassisk og stilig, uten å være for sexy eller utfordrende. Jeg syns også at de store mengdene med paljetter kan vente en uke til nyttårsaften, men selvfølgelig er det lov å pynte seg. Håper alle har en fin førjulstid!


 • 16.12.2014 kl.16:06
  Elsker den lyse!
  16.12.2014 kl.16:09
  ååå ,alle var fantastisk fine!

  håper du kan ta en tur innom bloggen min også<3


  Skriv en ny kommentar

  Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits