Mine joggesko (andreara)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mine joggesko

God fredag alle sammen! Jeg håper ale har kommet seg hjem eller dit de skal tilbringe fredagen. Nå er det jo mange som starter sommerferien i dag også så jeg vil bare ønske alle en riktig god sommerferie. Jeg har jo nevnt tidligere at utstyr og teknikk er viktig når man trener for å få mest mulig ut av treningen og for å unngå skader. Derfor tenkte jeg å vise dere mine favoritter her. Jeg har joggesko til forskjellig bruk, og kommer til å skrive litt om hvert enkelt par under. 

Asics Duomax Gel er stabile joggesko som gir mye støtte til ankler og andre ledd i foten. Den er bred i front slik at den får godt grep i bakken blant annet på vinterføre. De puster godt og regulerer varme fint både om sommer og om vinteren. Jeg bruker disse mest om vinteren, så de er litt store i størrelsen så jeg får plass til raggsokker. Dette er altså skoene jeg jogger i om vinteren når det er skikkelig kaldt eller litt vått. Det er ikke fordi de er veldig varme, men fordi de er brede i front og har plass til tykke sokker. De har også god demping i hælen.Nike Relentless 2 er også sko jeg jogger i. De er tynnere og blir fortere kalde i kaldt vær, så de er derfor mest i bruk om sommeren. år de knytes på sitter de stramt og tett på foten under hele løpeturen og man har gode muligheter til å regulere hvor det skal være stramt og løsere. De har vaffelmønstrede såler som er bra på grusveier og stier i skogen. De har god støtte rundt ankler men ikke så mye demping i hælene. Jeg bruker derfor ikke disse om jeg skal jogge på asfalt eller hardt underlag, og kun om sommeren. Dette er enda et par med Asics Duomax, men dette er Asics Duomax Speva. Jeg syns disse er de skoene jeg har med best demping i hele sålen. De er i tillegg litt samlere enn Asics Duomax Gel og gjør at de føles mer naturlige og lette ut på foten. Støtten er bra rundt hele foten og de puster bra både sommer og vinter. Dette er de aller mest brukte joggeskoene mine. De blir brukt sommer og vinter og fungerer like fint i sang, snø, på grus, jord og asfalt. Disse bruker jeg også på byferier hvis man skal gå mye eller turer her hjemme. De lukter ikke lenge etter trening, noe som også er en fordel. Nike Lunareclipse er de skoene jeg trener med inne. De er brukt både i gymtimer på skolen, på treningssentre og hjemme på stuegulvet. De gir god støtte særlig i anklene og puster fint. De har en stabil såle med lite mønster som sitter godt på parkett og annet gulv. De er godt brukt og begynner å bli litt slitt, men fungerer fremdeles etter mye bruk. Jeg syns jevnt over at Nike sko holder bedre enn Asics, men det er jo ikke sikkert at det stemmer. Nike Free Fit 2 er utrolig lette. De har tynt stoff og man kjenner nesten ikke at man har de på. Men dette har gått ut over muligheten til å ha mye støtte og stabilitet rundt og under foten. Jeg vet at mange bruker disse som joggesko, men jeg syns de gir for lite støtte og bruker de derfor kun til gåing. Jeg syns de passer godt om sommeren fordi de har så rolige og fine farger, så de skal nok få kjørt seg i sommer. 

Som dere ser er det mye farger på mine joggesko. Jeg trives med farger på treningstøyet for da blir jeg så glad, og treningen blir lettere om man er i godt humør. Likevel er jeg veldig glad i sorte tights, og da passer det bra med fargerike sko og topper. 


 • 20.06.2014 kl.19:12
  Så mange herlige joggesko i friske og sporty farger!
  20.06.2014 kl.19:44
  wow, du hadde noen jaaa :) Utrolig fine!
  20.06.2014 kl.20:06
  livjudit: takk :)
  20.06.2014 kl.20:06
  Cecilie Hagen: takk !
  20.06.2014 kl.21:57
  De blå var utrolig fine!
  20.06.2014 kl.22:35
  karolineke: takk :)
  21.06.2014 kl.15:55
  Oi, du har mange par! Jeg har to par, der bare et av dem egentlig brukes fordi det andre paret snart går i oppløsning, haha!
  21.06.2014 kl.19:29
  Little Miss Sunshine: haha, det blir fort sånn !


  Skriv en ny kommentar

  Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits