Pyntetips til kaker (andreara)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Pyntetips til kaker

I dag ble vi liggende å dra oss i sengen lengre enn vanlig. Vanligvis er vi oppe og hopper litt over syv og klare til å trene litt over åtte, men formen talte for å bli i sengen noen timer ekstra, og det tror jeg var smart. Det et viktig å holde seg så frisk som mulig nå før eksamen. Tenkte bare å komme med noen små tips til pynting av kaker, eller rettere sagt tips til produkter man kan pynte med. Jeg syns ikke det er så stort utvalg av sprinkles eller kake strøssel som det heter i butikkene i Norge. Det blir ofte mye likt, så når jeg er ute å reiser pleier jeg å kjøpe med noe. Disse kjøpte jeg i Danmark, men de kan også bestilles på nettet, www.missetoile.dk. De hadde så utrolig mye fint, og jeg kjøpte flere bokser, men mange av de er allerede brukt opp. I tillegg syns jeg den vanlige konditorfargen man får kjøpt i matbutikken er ganske dårlig. Den gir ingen klar farge og den blir nesten litt grå. Disse boksene fra Wilton gir derimot mye sterkere og finere farge. De er veldig drøye og holder lenge, og selv om de er litt dyrere syns jeg absolutt det er verdt det, for man vil jo ha et resultat som ser bra og fristende ut?! Dette er kanskje mine beste tips, og hvis du har noen tips blir jeg veldig glad om du deler det med meg! Håper alle har hatt en fin start på uken <3


 • 12.05.2014 kl.22:51
  Så bra, du skriver godt, noe jeg setter pris på, er lærer vet du, om ikke norsklærer:) Du har gode tips, jeg syntes også at butikkene her er litt kjedelig, når det kommer til dette med kakepynt. Men skal jo sies at det har skjedd noe de siste 20 årene, men syntes du er flink og reflektert, med gode kaketips. Og lykke til med resten av russetida, kos deg, den kommer aldri tilbake :)
  12.05.2014 kl.22:51
  Tenkte æ kanskje sku prøv mæ på litt pynting av kake æ åsså. Ser ganske arti ut. Plei du å pynt kake eller? E d enkelt eller vanskelig?
  12.05.2014 kl.23:13
  annsenze: takk, veldig koselig med slike kommentarer! :)
  12.05.2014 kl.23:15
  Helle: jeg pynter alltid det jeg lager, bakte veldig mye en periode og pyntet mye også. Det er jo veldig gøy selv om det ikke alltid blir like bra så blir man jo bedre for hver gang. Men hvis man setter av godt med tid og forbereder seg godt kan det ofte bli veldig fint. Kan lage et innlegg med noen pynter kaker om det er ønsker om det? :)
  12.05.2014 kl.23:21
  Så bra, ta det med deg :)
  13.05.2014 kl.19:11
  Ja d hadde vært veldig fint me inspirasjon te pynting av kake! =) Kan du da også skriv opp ka man må kjøp for å få til "en sånn rose" foreksempel. Å kan du også skriv KOR du har kjøpt d? =)
  13.05.2014 kl.21:26
  Helle: ja, det kan jeg gjøre!


  Skriv en ny kommentar

  Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits