Meksikanskinspirerte kyllingburgere (andreara)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Meksikanskinspirerte kyllingburgere

Nå er det en stund siden jeg har lagt ut en oppskrift, jeg syns det er veldig gøy og inspirerende å lese andres oppskrifter, og det virker som det er gjensidig. I dag ble det meksikanskinspirerte kyllingburgere til middag så tenkte å dele den med dere. 

Burgere er jo kosemat, og man kan variere i alle rettinger. Denne versjonen er litt sunnere, og nesten bedre enn den vanlige burgeren spør du meg. Det er kun 20 minutter å lage, så det er ingenting å utsette på det. 

Dette trenger du til 4 burgere: 

400 gr. kyllingkjøttdeig. 

4 ss. salsa

litt pepper 

løk etter ønske

Legg kyllingkjøttdeigen i en ren bolle. 

Tilsett salsaen og pepper til kyllingkjøttdeigen. Om du vil ha i løk skal det også puttes i nå. 

Bland godt sammen så alt er blandet. Stek på middels varme. Det kan hende deigen er litt myk og vanskelig å steke, men ingen fare! Smør deg med tolmodighet, stek på lav varme og gled deg til mat. 

Varm hamburgerbrød i ovnen så de blir litt varme, legg på tilbehør etter ønske, jeg syns salsa, guacamole, agurk, tomat, løk, mais og tortillachips er veldig godt. Håper dere har lyst til lå prøve og har en fortsatt god torsdag videre!


 • 03.04.2014 kl.19:49
  Søren, lagde burgere i stad, skulle ha sett denne litt før! :P
  03.04.2014 kl.19:50
  SypStud: haha, det er jo middag en gang om dagen, så man har jo mange muligheter!
  03.04.2014 kl.19:57
  Dette så kjempe godt ut! Tror jeg må teste den ut på gutta på lørdag. Tror magen min er enig også, for den startet å knurre til meg med en gang jeg så bildet.
  03.04.2014 kl.19:58
  Det så kjempe godt ut! Bruker bare å ha kyllingkjøttdeig og litt krydder i når jeg lager hamburgere, men har aldri tenkt på å ha salsa i!
  03.04.2014 kl.20:50
  Karoline Johannesen: Hihi, det er bra :)
  03.04.2014 kl.20:51
  Janne Elisabeth Sørensen: det er kjempegodt, og like enkelt!
  03.04.2014 kl.22:58
  Å nam! Æ har hatt løst på heimlaga hamburger nu i fleire daga! Ska lag en iløpe av hælga. Ska få han Yngve (kjæresten) te å lag, fordi han e så flenk =P Ska husk på kyllingkjøttdeig da!!
  03.04.2014 kl.23:10
  Helle: høres deilig ut, kjæresten min er også bedre enn meg på kjøtt generelt :)


  Skriv en ny kommentar

  Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits