Pakke fra iherb: spirulina og hvetegress (andreara)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Pakke fra iherb: spirulina og hvetegress

På torsdag kom pakken jeg hadde bestilt fra iherb.com med spirulina og hvetegress. Jeg har hørt så utrolig mye positivt om disse produktene så måtte bare prøve selv. Håper det har en positiv effekt for meg også, men regner med at det vil ta en stund før jeg vil merke noe.Det er kanskje mange som ikke vet hva hvetegress og spirulina er, så jeg tenkte å få litt oppklaring i det.

Spirulina:

Spirulina er et velegnet kosttilskudd som for noen også har en appetittnedsettende funksjon. Spirulina inneholder også mange viktige næringsstoffer som man ellers kan gå glipp av eller få for lite av. Forskning viser at spirulina har en vektreduserende virkning hos overvektige. Grunnen er at næringsstoffene i spirulina tilfredsstiller endel av kroppens behov som gjør at den ikke har det samme behovet for animalsk protein og sukker.

Spirulina inneholder:

10 ganger mer betakaroten enn gulrøtter

50 ganger mer jern enn spinat

10 ganger mer kalsium enn melk

5 ganger mer klorofyll enn grønne blader

3 ganger mer protein enn fisk

B12

Magnesium

Enzymer

Og verdifulle fettsyrer.

Konsentrasjonen av næringsstoffer i spirulina er svært høy, det er lett fordøyelig og er stappfull av antioksidanter. Proteininnholdet i spirulina er på 62%. I tillegg er det lettere for kroppen å ta opp enn proteiner i for eksempel biff. Kroppen klarer å ta opp hele 85% av proteinene i spirulina mens den kun klarer å ta opp 20% fra biff. Spirulina kan også bidra til å få bedre utbytte av treningen samt bedre restitusjon. I tillegg øker spirulina produksjonen av antioksidanter, cytokiner og andre celler som øker motstandskraften og hjelper kroppen å bli kvitt infeksjoner og kroniske sykdommer. Det kan også være gunstig ved alvorlige leverskader etter alkoholmisbruk, underernæring, og langvarig rus- og medikamentbruk. Det kan også hjelpe personer som sliter med allergier. 

Hvetegress:

Hvetegress er en naturlig kilde til næringsstoffer. Hvetegress inneholder mye klorofyll som produserer et miljø med dårlige gromuligheter for bakterier i kroppen og bidrar dermed med å øke kroppens motstandskraft mot sykdom. Hvetegress regnes som en komplett matkilde i seg selv. hvis du spiser 0.5 kg hvetegress tilsvarer det den ernæringsmessige verdien til 10 kg valgfrie hagegrønnsaker.

Hvetegress er vanskelig å fordøye for mennesker, men i pulverform blandet ut i noe flytende klarer vi å ta opp de fleste næringsstoffene. Det hjelper også kroppen å bygge opp røde blodlegemer som bærer oksygen rundt til cellene i kroppen. Et økt oksygenopptak vil føre også øke utholdenheten ved fysisk trening. Hvetegress oppløser også arr på innsiden av lungene, hjelper til med å vaske innsiden av kroppen, øker enzymnivået i cellene, fornyelse av kroppen og forbrenning av næringsstoffene.

Hvetegress inneholder:

17 aminosyrer

92 av de 102 mineraler som finnes i jorden

Kalsium

Fosfor

Jern

Magnesium

Kalium

Dobbelt så mye vitamin C som appelsin

Dobbelt så mye vitamin A som gulrøtter

Vitamin E

Vitamin K

B-kompleks

 

Jeg tar en dose spirulina og hvetegress om dagen. Det er 1/2 ts. av hver. Dette blander jeg med vann og eventuelt annen smak. Jeg syns ikke det er så godt i kun vann, så i dag tok jeg det med frosne bringebær også, og da var det godt. Jeg blander det i denne flasken som også er kjøpt på iherb.com.Håper dette gjorde det litt klarere, og hvis det er noen spørsmål er det bare å spør.

 


 

Spirulina her - Hvetegress her - Flaske her

 

 


 • 16.03.2014 kl.20:20
  oi så spennende! har veldig lyst til å prøve det selv!:-)
  16.03.2014 kl.20:38
  Maren i Kansas: Det er kjempespennende :)


  Skriv en ny kommentar

  Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits