Andrea tipser: Fitbit Force (andreara)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Andrea tipser: Fitbit Force

Skrev for en stund siden bittelitt om min Fitbit og at jeg skulle komme tilbake til det etter å ha brukt den litt lengre, og det er det jeg skal nå.

Fitbit er et firma som produserer forskjellige teknologiske hjelpemidler som skal motivere deg til en mer aktiv hverdag. Det finnes fler forskjellige Fitbit-produkter, og jeg har Fitbit Force.

Fitbit Force:

- en klokke

- en skritteller

- måler distanse

- måler antall aktive minutter

- måler antall trapper gått

- måler kcal forbrent

- registrerer søvn

I tillegg til Fitbit force må man laste ned en app for å se alle resultatene sine. I denne appen kan man også:

- registrere maten man har spist

- registrere hvor mye vann man har drukket

- registrere aktivitet som trening/ svømming og lignende

- få oversikt og se tilbake på alle de tidligere dagene

- sette på alarmer (kun vibrasjon.)

 


 

Skritteller

 


Distansemåler

 

 


Trappeteller
Annet


Fitbit Force er ikke en typisk treningsklokke. Den måler ikke puls og har heller ikke GPS. Den er heller ikke vanntett som noen av de andre Fitbit produktene, for eksempel Fitbit flex. Den skal tåle svette og sprut, så det skal være mulig å trene med den, men jeg gjør ikke det. Jeg bruker den for å få oversikt over daglig aktivitet utenom treningen. Jeg syns appen som hører til er veldig fin og gir deg mye informasjon og statistikk.

For å gi deg motivasjon til å være aktiv kan du i appen sette opp et mål du vil nå hver dag. Det kan være å gå 5 000 skritt (som jeg har), eller å gå 3 km., eller 40 trapper. Dette registrerer du i appen. Appen har flere kategorier du kan sette opp mål på, og appen vil fortelle deg om du har nådd målet ditt for hver dag. Du skal velge ut et hovedmål som for eksempel skritt, distanse eller kcal. forbrent. Når du når målet ditt vil Fitbiten varsle deg ved å vibrere. Jeg skvetter hver gang, men jeg er glad for å bli varslet.

Dersom man er flere som har Fitbit produkter kan man bli" venner" og konkurrere mot hverandre. Jeg er venn med Patrick og får da opp hvor mange skritt han har gått, i tillegg til at jeg får mail en gang i uka med hvem som vant den siste uken. Nå har Patrick vunnet to uker på rad så jeg skal prøve å sette inn støtet denne uken.

Fitbit Force er dessverre tatt ut av butikkene, men gå inn på www.fitbit.com for å se på de andre produktene deres.

Jeg syns det er en kjempefin motivasjon i hverdagen!

 


Ha en fin kveld! ♥

 


 • 13.03.2014 kl.15:06
  Takk for tipset! Æ e en av di som ikke kommer mæ ut a sofan om dagan, sællom æ har LØST! Så æ ska definitift gå inn på den dær sia, sammen med kjæresten min så blir æ litt meir motivert =)
  13.03.2014 kl.20:20
  Helle: Ja, kjenner følelsen!


  Skriv en ny kommentar

  Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits