Mandagskos (andreara)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mandagskos

For en mandag. Det har egentlig ikke skjedd noe stort, jeg er bare utrolig sliten. Vanligvis elsker jeg mandager, men i dag er tydelig vis ikke en av disse dagene. Men etter en treningsøkt i morges og seks timer på skolen bestemte jeg meg for å kose meg litt ekstra da jeg kom hjem. Fyr i peisen, te i koppen, noen biter mørk sjokolade med fyll og en skål bringebærgrøt gjorde mandagen litt bedre.


Bringebærgrøt er utrolig enkelt å lage, sunt og godt - perfekt som et mellommåltid om vinteren. Man kan lage en slik type grøt med all slags bær, og sikkert frukt også, det vil bare ta litt lengre tid.

Slik gjør du:

(ca en skål)

Legg bærene i en kjele og fyll bunnen med litt vann. Jeg brukte frosne bær, men ferske fungerer også.

Kok opp så alt blir flytende og bruk en stavmikser for å mose bærene.

Tilsett 2-3 ss maisena eller potetmel og kok opp til grøten får ønsket tykkelse.

Tilsett så sukker eller annen søtning etter hva du selv ønsker.


I  morgen har Patrick og jeg planer om å starte utesesongen på joggefronten, men vi får se, jeg gleder meg i det miste til å kunne jogge ute igjen det er så mye bedre enn å jogge på mølle.

Håper dere har hatt en fin mandag!
 • Skriv en ny kommentar

  Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits