Andrea tipser: Qfactor (andreara)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Andrea tipser: Qfactor

Tenkte å starte en ny kategori hvor jeg tipser om smått og stort. Det kan være alt fra ting å gjøre til ting å kjøpe, håper dere liker det!


Er det en ting som virkelig er viktig når man trener mye, eller, det er egentlig generelt viktig å ta vare på bena sine. Trener man feil, eller med feil utstyr er det lett å få skader det er vanskelig å bli kvitt. Jeg har hatt litt trøbbel med skader i føttene tidligere, men nå trener jeg mye skadeforebyggende og er mye mer varsom på utstyr og teknikk.

Det nyeste tilskuddet i min treningsgarderobe er disse sålene fra Spenco. Sålene mine er spesiallagd for kvinneføtter, de har også noen for menn. Kvinnesålen inneholder:

- EVA forefoot padding. Dette gir bedre demping og legger mindre press på fremre delen av foten.

- Deep heal cup. Dette gir et ekstra trykk og ekstra stabilitet til innsiden av foten.

- Gel heel-strike. Denne lille puten gir helen en mykere landing i skoen og er bedre for ankler og knær.

- Polysorb. Et av lagene i sålene inneholder et spesielt skum som skal gjøre hele sålen myk og behagelig å bruke.

- Slipure Antimicrobial. Det øverste laget i sålen er laget av et stoff som skal hindre vond lukt og dannelsen av bakterier.

- Sålene har også et presspunkt som presser under foten og skal gi deg mer energi under trening.Jeg er superfornøyd med sålene mine. Jeg bruker dem når jeg går og trener ute og gleder meg virkelig til utesesongen begynner skikkelig. Merker også at treningsmotivasjonen er høyere enn på lenge, så nå er det bare å sette inn støtet mens motivasjonen fremdeles er her!

Håper dere har hatt en fin helg!


 • 23.02.2014 kl.22:24
  Utrolig flott blogg du har! Håper du får en strålende uke :)
  23.02.2014 kl.23:03
  Victoria Wisløff: Tusen takk, ha en god uke du også!


  Skriv en ny kommentar

  Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits