family sunday (andreara)
Forside Add meg Om meg Kontakt

family sunday

Da jeg var liten dro vi alltid på familiebesøk på søndager. Hver søndag var familiedag og jeg likte det veldig godt. Etterhvert som jeg og broren min ble eldre kom fritidsaktiviteter og venner i veien for de ukentlige besøkene. Men i dag hadde vi familiebesøk igjen og alle fire besteforeldrene mine kom på ost og kjeks.

Jeg er så glad for at jeg har så mye familie rundt meg i umidelbar nærhet, og det at besteforeldrene på begge sider er så glade i hverandre er også flott. Vi ble sittende å spise ost og kjeks i nesten en og en halv time, før vi flyttet oss over til sofaen. Da gikk vi løs på litt kaker i forskjellige slag, blant annet mine baked mini doughnuts som i dag fikk kaneltopping, og ikke bringebær som i går!

Til middag serverte pappa stjerneskudd. Vet ikke om det heter det på norsk, men det er noe vi har spist masse av i Danmark og er vel en rett bestående av rød fisk, hvit fisk, innbakt fisk reker, rogn og ristet brød. Og med litt grønt og remulade er det en god og sunn kosemiddag.

Nå er det ikke lenge før en ny uke er i gang, og da er det litt av hvert som skal gjøres klart. Rart å tenke på at det bare er 12 dager til Patrick og jeg drar til New York *glede seg*.


 • 02.02.2014 kl.21:38
  så fin blogg du har!<3 så mye godt dere hadde!!
  02.02.2014 kl.22:07
  amalie99: tusen takk !


  Skriv en ny kommentar

  Andrea Ramstad Aatlo

  Hei! Jente på 18 år fra Oslo. Liker å bake, trene, reise og være med venner, kjæreste og familie. Andreara.blogg.no er om min hverdag, drømmer og inspirasjon. Håper du liker den! Kontakt meg gjerne: andrea.aatlo@hotmail.com Følg meg gjerne på instagram: @andreaaatlo Følg meg på Twitter: @AndreaAatlo

  blogg.no - Norges største bloggsamfunn
  alleoppskrifter.no

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  bilde
  hits